Apua ja tukea sinulle

Kun kohtaat vaikeuksia, mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdepulmat, taloushuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen ja puhua luottamuksellisesti.

Syksy 2017

Päivystävä pappi palvelee sinua ma-to klo 9 - 12 Vihdin kirkossa p. 09 3478 500.

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto ja kotikäynnit ajanvarauksella sähköpostilla tai puhelimitse
Toivon Paikka - kaikille avoin kohtaamispaikka Nummelassa ja kirkonkylällä. Läsnä myös seurakunnan työntekijöitä ja vierailevia eri alojen asiantuntijoita.

Lisäksi seurakuntasi lapsi- ja perhetyöntekijät ja nuorisotyöntekijät sekä Perheasiain neuvottelukeskus ja Palveleva puhelin tai netti antavat apua ja tukea sinulle. Sovi sinulle sopiva ajankohta henkilökohtaisesti, puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit myös antaa apua ja tukea muille osallistumalla vapaaehtoistoimintaan.

Erilaisissa ryhmissä saat arvokasta vertaistukea.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset tapahtumat ja kokoontumisten ajankohdat.​