Teesiterveisiä kylien kinkereiltä

Kinkerit on lämminhenkinen kyläkokous, jossa pohditaan seurakunnallisia aiheita kahvikupin äärellä. Tänä keväänä kyläläiset luovat teesejä Lutherin jalanjäljissä ja (reformaation juhlavuoden) teeman Armoa 2017 merkeissä.

Vihtijärven kinkereillä 25.1. väki teki tällaisia teesejä:

• Pyyteetön rakkaus kaikkia lähimmäisiä kohtaan.
  • Ilman rakkautta ei kukaan voi elää.
  • Armo on yhteinen.
  • Pitää muistaa olla itselle armollinen, niin voi olla armollinen toisillekin.

Selki
ke 8.2. klo 18.30 Lammenojalla, Nummenpääntie 1037. Jari Hiekkanen, Ulla Eho-Saario

Vanjärvellä 12.2. tehtiin teesejä Pekan johdolla:

• Ei kannattaisi vaatia liikoja itseltä ja muilta! Iloa elämään ystävyyden, naurun ja tarinoiden kautta.
  • Armo merkitsee meille anteeksiantoa, onnea ja rauhaa.
  • Armo antaa meille rakkauden juuri nyt.

Riuttarannan rantasaunalla kokoontuneiden 15.2. kirkonkylän, Haimoon, Olkkalan, Herrakunnan ja Moksin asukkaiden teesi:

• Uskon tuoma vapaus vapauttaa palvelemaan lähimmäistä

Ojakkalassa 19.2. pohdittuja ajatuslauseita:

• Jumalan armosta olemme toistemme vierellä tukena ja apuna
  • Toisissamme kohtaamme Kristuksen armon - mitä se on? -> Olen läsnä sinulle Kristuksessa
  • Kohtaamme toisemme rukouksessa

Tervalammen koulukinkerit
pe 3.3. klo 9 Tervalammen koululla, Tervalammentie 408. Tohtori Martti Luther kanttorin avustuksella

Enäranta, Hiidenranta ja Nummela päätyivät 5.3. seuraavaan ajatukseen:

• Jumalan lahjat hyötykäyttöön, jakoon ja yhteiseksi hyväksi.

Seuraavat kinkerit:

Jokikunta
pe 17.3. klo 18 Arto Merisalolla, Pakaselantie 36. Lotta Behm, Kaisa-Leena Hannikainen

Tervetuloa mukaan!