Kesä- ja kausityöntekijöitä

Hautojenhoito- ja puistotöihin

Vihdin seurakunnan hautausmaille haetaan tuntipalkkaisiin työsuhteisiin kausi- ja kesätyöntekijöitä hautojenhoito- ja puistotöihin 24.4.2017 alkaen. Odotamme sinulta säännöllisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön, positiivista asennetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyöhön. Kausityöntekijöiden osalta eduksi katsotaan viheralan työkokemus ja/tai koulutus sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Kausityöntekijät palkataan n. 6 kuukauden työsuhteisiin. Kesätyöntekijät palkataan noin neljän viikon jaksoihin. Työn alkaessa kesätyöntekijän on oltava 16 vuotta täyttänyt. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun viikolla 9. Tehtäviin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: seurakuntapuutarhuri Janne Nummela, viikoilla 4 ja 5 arkisin klo 9-11, 09 3478 5030 tai janne.nummela@evl.fi.

Tiekirkkopäivystäjiksi

Vihdin kirkko on valtakunnallinen tiekirkko ja ensi kesäksi etsitään tiekirkkopäivystäjiä noin 1 kk työsuhteisiin. Hakijoilta toivotaan englannin ja ruotsin kielen (suullista) taitoa. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun lähiviikkoina.

Tiedustelut: toimistosihteeri Päivi Putkonen-Hegazi p. 09 3478 5048.

Hakemukset liitteineen ja toivomus työn ajankohdasta toimitetaan osoitteella: Vihdin seurakunta, kirkkoherranvirasto, Niuhalanraitti 6 b, 03400 Vihti tai sähköpostitse vihti.seurakunta@evl.fi

Hakemusten on oltava perillä 17.2.2017 klo 12 mennessä. Valinnat tehdään hakemusten ja haastatteluiden perusteella.