Lähetystyö

Vihdin seurakunnan lähetystyön tavoitteena on lähetysrakkauden syntyminen.

Vapahtaja kutsuu tekemään työtä kanssaan. Joitakin hän kutsuu lähtijöiksi, viemään sanomaa anteeksiantavasta Jumalasta oman maan rajojen ulkopuolelle. Joitakin hän kutsuu tekemään työtä kotimaassa lähettäjinä lähetystyöntekijöiden sekä paikallisten seurakuntien tukena rukouksin ja omin varoin tai kätten töin.

Jos haluat antaa tukesi

Pankkiyhteys
Tilinumero Nordea FI83 22601800009218
Maksun saaja Vihdin srk lähetysjohtokunta

Viitenumerot löytyvät nimikkolähetin/ kohteen kohdalla. Kaikille yhteisesti suunnatut avustukset viitteellä 107

Nimikkolähettimme

Venäjällä Arvo Survo toimii Inkerin kirkon lähetyspastorina.

Viite 123

Israelissa Sari-Johanna Kuittilo työskentelee diakonia- ja dialogityössä Jerusalemissa.
Viite 152

Taiwanilla Hanna ja Sean Pienaar työskentelevät vankilassa olevien maahanmuuttajien parissa- ja englannin kielen opetustehtävissä teologisessa seminaarissa.
Viite  136

Japanissa lähettejämme ovat Johanna ja Jüri Perendi
Viite 149

Kyproksella Nikoo Ordoday toimii Sat7 kanavalla näkyvien nuorille suunnattujen farsinkielisten ohjelmien tuottajana.  Ohjelmat näkyvät Iranissa, Tadzikistanissa, Afganistanissa sekä Euroopassa.
Viite 194

Nimikkokohteet
Vihdin seurakunta tukee Sanansaattajien kautta SAT-7 Arabic Egyptin studion tuottamaa arabiankielistä naisille suunnattua satelliittiohjelmaa, jota lähetetään 3-5 kertaa viikossa. Tavoittavuusalue on 70 valtiota Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Euroopassa.
Viite 181

Pipliaseuran kautta tuetaan raamattutyötä Kiinassa.
Viite 505

Tuemme Viron kirkon työntekijöitä Joel ja Signe Reinarua. He työskentelevät Viron kirkon nuorisotyön ja pyhäkoulutyön kehittämistehtävissä.   Viite 4682

Lähetyspiirit

Kummitoiminta
Kummilapsitoiminta on hyvä mahdollisuus olla mukana kehitysyhteisyössä. Kummilapsitoiminnalla tuetaan varattomien perheiden lasten koulunkäyntiä. Omasta kummilapsesta saa valokuvan ja tietoa kotiin säännöllisesti.

Kummilapsia välittävät useat lähetysjärjestöt. Lisätietoa asiasta: Suomen Lähetysseura tai seurakunnan lähetyssihteeri 0400 219 997.

Lasten Pankki
Suomen Lähetysseuran Lasten Pankki täydentää kummiohjelmien apua. Lasten Pankki haluaa olla apuna silloin, kun apua tarvitaan nopeasti. Tee eettinen sijoitus, anna lapselle tulevaisuus!

Lähetysrengas
Lähetysrengas on ryhmä, jossa tuetaan lähetystyötä rukouksin ja omin varoin. Lähetysrenkaalle lähetetään vuosittain 4 kertaa Uutisia Lähetystyöstä - nimistä lehtistä, jossa nimikkolähetit kertovat kuulumisiaan ja jossa tiedotetaan Vihdin seurakunnan lähetystyöstä. Lähetysrenkaaseen voi liittyä lähettämällä yhteystietonsa osoitteeseen  tuula.kankkunen(at)evl.fi.