Lähetyspiirit ja -ryhmät

Nummelan lähetyspiiri

kokoontuu lähetys- ja kansainvälisten asioiden tiimoilla seurakuntakeskuksen takkahuoneessa  joka toinen maanantai  kello 13.00 - 14.30

Vihdin kirkonkylän lähetyspiiri

kokoontuu seurakuntatalon seurakuntasalissa joka toinen tiistai kello 10.00. - 12.00. Piiri tekee käsitöitä lähetysmyyjäisiin ja keskustelee lähetykseen liittyvistä aiheista.

Naisten Hanna-rukous- ja raamattupiiri

Piiri kokoontuu Nummelan seurakuntakeskuksessa Toivon Jyvän tiloissa joka toinen keskiviikko kello 18.30. - 20.30.  Ensimmäinen ilta 31.8.

Selin kyläkerho

kokoontuu monitoimitalossa kuukauden toinen torstai alkaen kello 13.00 - 14.30. Kerran kuussa lähetysaihe.

Lähetystupa Toivon Jyvä ja käsityökerho

Lähetystuvan putiikki on auki Nummelan seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin kello 15 - 18 sekä torstaisin kello 11 - 16, tai silloin kun myyjä on paikalla ja ovi on auki. Myös vahtimestarilta voi kysyä jos putiikki on kiinni. Myynnissä lahjoja, käsitöitä, puu-töitä, mattoja, poppanoita, kirjoja, kortteja, jne. Voit myös kysyä vaatekorjauksia ja pieniä ompelutöitä.

Käsityökerho kokoontuu Nummelan seurakuntakeskuksen Lähetysputiikin tiloissa (Neuvotteluhuone) joka keskiviikko kello 10 – 13 tekemään käsitöitä myyjäisiin ja Toivon Jyvän lähetysputiikkiin. Kerhovastaava Kaija Koitermaa puh. 045 6683333.

Puukööri

Miesten puutyöryhmä tekee puutöitä lähetysmyyjäisiin ja kokoontuu epäsäännöllisesti Huhmarnummen koululla. Vastuuhlö Eero Raitanen 040 5731425.