Arki-ilta

Eväitä kristityn ihan tavalliseen arkeen.

Mukana on niin sinkkuja kuin perheellisiäkin. Ikärajaa meillä ei ole. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Lastenhoito on järjestetty ja tarjolla on kahvit.

Alfa-kurssi: ruokailu klo 13.30, luento 1. klo 13.45

Alfa-kurssi on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusasioista kiinnostuneille.
Sunnuntain 24.9. kurssikokoontuminen alkaa yhteisellä ruokailulla noin klo 13.30 ja jatkuu
kaikille avoimella luennolla aiheesta Kuka Jeesus on?. Sen jälkeen kurssilaiset siirtyvät ryhmiin tutustumaan ja keskustelemaan.
Kokoontuminen päättyy klo 15.30. Tervetuloa!

Alfa-kurssin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa? ja ryhmät kurssilaisille.

Alfa-kurssiin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa?. Alussa ruokailua ja musiikkia, luennon jälkeen keskusteluryhmät kurssilaisille. Tervetuloa!

Armoa 2017! -konserttiluento

"Kauneuden teologia" TT Miikka Anttila, Vihdin kamarikuoro, Jorma Hannikainen, Kaisa-Leena Hannikainen