Käsityökerho

Käsityökerho, käsintehtyä lähetysmyymälään

Käsityökerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 - 13 Nummelan seurakuntakeskuksen takkahuoneessa. Teemme erilaisia käsitöitä seurakunnan lähetystyön myyjäisiin sekä Toivon Jyvä -myymälään. Kerhovastaavana toimii Kaija Koitermaa. Olet tervetullut mukaan oppimaan ja tekemään, tiedustelut Tuula Kankkunen 0400-219997.

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Tasaustori

Nummelan torilla tasataan konfliktialueiden naisten hyväksi.

Alfa-kurssi: ruokailu klo 13.30, luento 1. klo 13.45

Alfa-kurssi on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusasioista kiinnostuneille.
Sunnuntain 24.9. kurssikokoontuminen alkaa yhteisellä ruokailulla noin klo 13.30 ja jatkuu
kaikille avoimella luennolla aiheesta Kuka Jeesus on?. Sen jälkeen kurssilaiset siirtyvät ryhmiin tutustumaan ja keskustelemaan.
Kokoontuminen päättyy klo 15.30. Tervetuloa!

Alfa-kurssin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa? ja ryhmät kurssilaisille.

Alfa-kurssiin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa?. Alussa ruokailua ja musiikkia, luennon jälkeen keskusteluryhmät kurssilaisille. Tervetuloa!