Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten tukemiseen

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten ja ikäihmisten tukemiseen yhteistyössä Vihdin rotaryklubin kanssa

Kuorolaulukonsertti Yhdessä Vihdissä. Esiityjinä Thromos, Hiiden Laulu, Piritat, Produktiokuoro, Kirkkokuoro, Kamarikuoro ja Julius Melonin lauluoppilaita. Tilaisuuden lipputulot käytetään täysimääräisesti Vihdin rotaryklubi ry:n hyväntekeväisyystoimintaan Vihdin nuorison hyväksi, ja valtakunnalliseen Suomi 100 vuotta juhlavuoden ohjelmaan kuuluvaan Rotaryn Suomen lahja maailman lapsille hankkeeseen.

Liput 10 euroa

Päiväkuoro

Päiväkuoro on kaikenikäisille päiväsaikaan laulunhaluisille suunnattu lauluryhmä.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoon harjoitus Nummelassa.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoroharjoitus Vihdin kirkossa. Uudet laulajat olette tervetulleita. Ottakaa yhteyttä kanttori Kaisa-Leena Hannikaiseen.