Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten tukemiseen

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten ja ikäihmisten tukemiseen yhteistyössä Vihdin rotaryklubin kanssa

Kuorolaulukonsertti Yhdessä Vihdissä. Esiityjinä Thromos, Hiiden Laulu, Piritat, Produktiokuoro, Kirkkokuoro, Kamarikuoro ja Julius Melonin lauluoppilaita. Tilaisuuden lipputulot käytetään täysimääräisesti Vihdin rotaryklubi ry:n hyväntekeväisyystoimintaan Vihdin nuorison hyväksi, ja valtakunnalliseen Suomi 100 vuotta juhlavuoden ohjelmaan kuuluvaan Rotaryn Suomen lahja maailman lapsille hankkeeseen.

Liput 10 euroa

Pirittojen konsertti "Syksyn satoa"

Tyttökuoro Pirittojen syyskauden konsertti
joht. Ulla Eho-Saario, säest. Timo Saario
Kuorolaisten järjestämä buffetti ennen konserttia klo 14:30 alkaen ja sen jälkeen.
Konsertin jälkeen on myös mahdollista ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi.

Armoa 2017! -konserttiluento

"Kauneuden teologia" TT Miikka Anttila, Vihdin kamarikuoro, Jorma Hannikainen, Kaisa-Leena Hannikainen

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Vihtijärven kappelikuoro koululla

Vihtijärven kappelikuoro koululla. Uudet laulajat tervetuloa!