Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten tukemiseen

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten ja ikäihmisten tukemiseen yhteistyössä Vihdin rotaryklubin kanssa

Kuorolaulukonsertti Yhdessä Vihdissä. Esiityjinä Thromos, Hiiden Laulu, Piritat, Produktiokuoro, Kirkkokuoro, Kamarikuoro ja Julius Melonin lauluoppilaita. Tilaisuuden lipputulot käytetään täysimääräisesti Vihdin rotaryklubi ry:n hyväntekeväisyystoimintaan Vihdin nuorison hyväksi, ja valtakunnalliseen Suomi 100 vuotta juhlavuoden ohjelmaan kuuluvaan Rotaryn Suomen lahja maailman lapsille hankkeeseen.

Liput 10 euroa

Suviyön soitto; Vihdin Kamarikuoro

Tällä kertaa ohjelmassa on juhannuksen tunnelmaan sopivaa kuoro- ja urku- ja pianomusiikkia, yksinlaulua, ja tietenkin lauletaan myös yhdessä. Esiintyjinä on Vihdin kamarikuorolaisia Kaisa-Leena Hannikaisen johdolla.
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

Kesämusiikkia: Taas kukkasilla kukkulat - yhteislaulua

Kesämusiikkia-illassa lauletaan tänään yhdessä toivevirsiä ja lauluja. Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Kesämusiikkia: Elke Unt, urut

Kesämusiikkia: urkutaiteilija Elke Unt Tartosta
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kahvit konsertin jälkeen, vapaaehtoinen maksu.