Hannu Hiipakan luennot arkeologiasta ja Raamatun historiasta

Vihdissäkin pappina toiminut Pyhän maan opas, Karmel-yhdistyksen toiminnanjohtaja pitää Nummelassa kolmen illan sarjan Israelin arkeologiaan ja Raamatun historiaan liittyen. Tervetuloa

Kolmen illan luentosarja, jonka pitää Raamatun ja Israelin asiantuntija, pitkään Israelissa oppaana toiminut pastori Hannu Hiipakka Suomen Karmel-yhdistyksestä. 21.3 luennon aiheena on Jerusalem, 28.3 illan aihe on Merentie ja 4.4 illan aihe on Galilea. Luennot käsittelevät arkeologiaa ja Raamatun historiaa. Illat alkavat kello 18.00.

Tämä huone, tämä hetki -konsertti Jukka Leppilampi, Marzi Nyman, Maria Ylipää ja Tove Leppilampi

Jukka & Tove Leppilammen, Marzi Nymanin ja Maria Ylipään kirkkokonserttien kiertue marraskuussa ulottuu seitsemälle paikkakunnalle.

Luvassa on intensiivinen ja sielukas konsertti. Neljän vahvan ja persoonallisen artistin tulkitsemina kuullaan lauluja Jukka Leppilammen uusimmalta levyltä Tämä huone, tämä hetki, ainutlaatuisia versioita Leppilammen klassikkokappaleista sekä aivan uusia julkaisemattomia lauluja. Psalmien improvisoiminen ja ennen julkaisemattomat laulut tekevät Jukka Leppilammen marraskuisen kiertueen jokaisesta illasta yllätyksen.

Jukka Leppilampi iloitsee kvartetin yhteistyöstä:
- On harvinaista herkkua, että saamme heittäytyä yhdessä pidempään kiertueeseen. Odotan jo millaisia uusia ulottuvuuksia musiikissa yhdessä löydämme!

Jukka Leppilammen uusin albumi Tämä huone, tämä hetki -levyn ovat tuottaneet Marzi Nyman ja Jukka Leppilampi. Laulujen tekstit ovat syntyneet yhteistyössä tuttujen sanoittajien kanssa. Leppilampi on säveltänyt kaikki levyn laulut.

Kiertueen tuottavat Kansan Raamattuseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli.

Messu ja pyhäkoulu