Toivon Jyvä

Tule tutustumaan Toivon Jyvään, kevätkauden päättäjäiset

Lähetystupa Toivon Jyvän myymälä auki keskiviikkona 10 - 17 ja torstaisin 11 - 15. Toivon Jyvässä voit hankkia lahjaksi tai omaan tarpeeseen mattoja, käsitöitä, puutöitä, koristeita, käsintehtyjä kortteja yms. Olet tervetullut myös toimintaan mukaan, käsitöiden tekijäksi ja myymälän toimintaan.

Alfa-kurssi: ruokailu klo 13.30, luento 1. klo 13.45

Alfa-kurssi on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusasioista kiinnostuneille.
Sunnuntain 24.9. kurssikokoontuminen alkaa yhteisellä ruokailulla noin klo 13.30 ja jatkuu
kaikille avoimella luennolla aiheesta Kuka Jeesus on?. Sen jälkeen kurssilaiset siirtyvät ryhmiin tutustumaan ja keskustelemaan.
Kokoontuminen päättyy klo 15.30. Tervetuloa!

Alfa-kurssin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa? ja ryhmät kurssilaisille.

Alfa-kurssiin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa?. Alussa ruokailua ja musiikkia, luennon jälkeen keskusteluryhmät kurssilaisille. Tervetuloa!

Armoa 2017! -konserttiluento

"Kauneuden teologia" TT Miikka Anttila, Vihdin kamarikuoro, Jorma Hannikainen, Kaisa-Leena Hannikainen