Suomalais-saksalainen kuorokonsertti

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Saksan Wolfhagenin seurakunnan kuoro kanttori Bernd Geiersbachin Johdolla ja Tapiolan seurakunnan kamarikuoro kanttori Liisa Malkamäen johdolla esittävät F. Mendelssohnin Koraalikantaatin "Wir glauben all an einem Gott" ja Hymnin Hör mein Bitten, jossa solistina laulaa Tiia Saari, sekä Arvo Pärtin "Little more tractus", yhteislauluna Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan. Lisäksi Liisa Malkamäki esittää uruilla Naji Hakimin musiikkia.

Ohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Suviyön soitto; Vihdin Kamarikuoro

Tällä kertaa ohjelmassa on juhannuksen tunnelmaan sopivaa kuoro- ja urku- ja pianomusiikkia, yksinlaulua, ja tietenkin lauletaan myös yhdessä. Esiintyjinä on Vihdin kamarikuorolaisia Kaisa-Leena Hannikaisen johdolla.
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

Kesämusiikkia: Taas kukkasilla kukkulat - yhteislaulua

Kesämusiikkia-illassa lauletaan tänään yhdessä toivevirsiä ja lauluja. Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Kesämusiikkia: Elke Unt, urut

Kesämusiikkia: urkutaiteilija Elke Unt Tartosta
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kahvit konsertin jälkeen, vapaaehtoinen maksu.