Suomalais-saksalainen kuorokonsertti

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Saksan Wolfhagenin seurakunnan kuoro kanttori Bernd Geiersbachin Johdolla ja Tapiolan seurakunnan kamarikuoro kanttori Liisa Malkamäen johdolla esittävät F. Mendelssohnin Koraalikantaatin "Wir glauben all an einem Gott" ja Hymnin Hör mein Bitten, jossa solistina laulaa Tiia Saari, sekä Arvo Pärtin "Little more tractus", yhteislauluna Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan. Lisäksi Liisa Malkamäki esittää uruilla Naji Hakimin musiikkia.

Ohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Päiväkuoro

Päiväkuoron harjoitukset.

Kirkkokuoro

Fantasmi -gospelkonsertti

Kevätkonsertissa esiintyvät porvoolaiset Varia Voce -kuoro ja kamariyhtye Fantasmi. Konsertin johtaa Porvoon suomalaisen seurakunnan kanttori Jarkko Yli-Annala ja musisonnissa mukana Vihdin kanttorit Kaisa-Leena Hannikainen ja Elina Pikkuhookana. Koko perheelle sopivan konsertin ohjelmassa on mm. kevyttä klassista ja kotimaista gospelmusiikkia. Konsertti kestää n. tunnin ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.