Suomalais-saksalainen kuorokonsertti

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Saksan Wolfhagenin seurakunnan kuoro kanttori Bernd Geiersbachin Johdolla ja Tapiolan seurakunnan kamarikuoro kanttori Liisa Malkamäen johdolla esittävät F. Mendelssohnin Koraalikantaatin "Wir glauben all an einem Gott" ja Hymnin Hör mein Bitten, jossa solistina laulaa Tiia Saari, sekä Arvo Pärtin "Little more tractus", yhteislauluna Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan. Lisäksi Liisa Malkamäki esittää uruilla Naji Hakimin musiikkia.

Ohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Vihtijärven kappeli

Kauneimmat joululaulut

Elina Pikkuhookana, Tuula Kiiski, Vihtijärven kappelikuoro Bernice Brummerin johdolla

Hiiden Laulun joulukonsertti