Toivon Paikka

Tervetuloa Toivon Paikkaan!

Yhdessäoloa, kahvittelua ja pientä purtavaa. Lounas klo 11-13 3€. Hernekeitto. Toivon JUTTUPAIKKA kerhohuoneessa kello 12-13. Aiheena: Pakolaisuus. Alustajana diakoniajohtaja Päivi Tapaninen.

Sovintoon elämän kanssa -luennot ja työskentelyä, psykologi ja kirjailija Saara Kinnunen, TKi

"Sovintoon elämän kanssa"
- psykologi ja kirjailija Saara Kinnunen luennoi aiheista:
Ihmisen kolme syvää kaipuuta ja Selviytymiskeinot elämän pettymyksissä.
Yleisötilaisuus Nummelan seurakuntakeskuksessa la 18.11. klo 13-16 (huom! kellonaika).

Tämä huone, tämä hetki -konsertti Jukka Leppilampi, Marzi Nyman, Maria Ylipää ja Tove Leppilampi

Jukka & Tove Leppilammen, Marzi Nymanin ja Maria Ylipään kirkkokonserttien kiertue marraskuussa ulottuu seitsemälle paikkakunnalle.

Luvassa on intensiivinen ja sielukas konsertti. Neljän vahvan ja persoonallisen artistin tulkitsemina kuullaan lauluja Jukka Leppilammen uusimmalta levyltä Tämä huone, tämä hetki, ainutlaatuisia versioita Leppilammen klassikkokappaleista sekä aivan uusia julkaisemattomia lauluja. Psalmien improvisoiminen ja ennen julkaisemattomat laulut tekevät Jukka Leppilammen marraskuisen kiertueen jokaisesta illasta yllätyksen.

Jukka Leppilampi iloitsee kvartetin yhteistyöstä:
- On harvinaista herkkua, että saamme heittäytyä yhdessä pidempään kiertueeseen. Odotan jo millaisia uusia ulottuvuuksia musiikissa yhdessä löydämme!

Jukka Leppilammen uusin albumi Tämä huone, tämä hetki -levyn ovat tuottaneet Marzi Nyman ja Jukka Leppilampi. Laulujen tekstit ovat syntyneet yhteistyössä tuttujen sanoittajien kanssa. Leppilampi on säveltänyt kaikki levyn laulut.

Kiertueen tuottavat Kansan Raamattuseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli.

Pyhäkoulu Ojakkala

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki. Kaikki yli neljävuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienemmät lapset yhdessä vanhempien kanssa.