Toivon Jyvän lähetysputiikki

Lähetyspuoti Toivon Jyvä avoinna, tule tutustumaan

Toivon Jyvän lähetyspuoti on auki Nummelan seurakuntakeskuksessa torstaisin kello 11 -15, puodista voi ostaa lahjatavaroita kuten käsitöitä, puutöitä, mattoja yms. mielenkiintoista. Tule tutustumaan.

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki. Kaikki yli neljävuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienemmät lapset yhdessä vanhempien kanssa.

Alfa-kurssi: ruokailu klo 13.30, luento 1. klo 13.45

Alfa-kurssi on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusasioista kiinnostuneille.
Sunnuntain 24.9. kurssikokoontuminen alkaa yhteisellä ruokailulla noin klo 13.30 ja jatkuu
kaikille avoimella luennolla aiheesta Kuka Jeesus on?. Sen jälkeen kurssilaiset siirtyvät ryhmiin tutustumaan ja keskustelemaan.
Kokoontuminen päättyy klo 15.30. Tervetuloa!

Alfa-kurssin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa? ja ryhmät kurssilaisille.

Alfa-kurssiin, kaikille avoin 3. luento: Miten on mahdollista uskoa?. Alussa ruokailua ja musiikkia, luennon jälkeen keskusteluryhmät kurssilaisille. Tervetuloa!