Joulukonsertti: Laura Voutilainen

Lippuja myydään nuorkauppakamarin verkkokaupassa (www.holvi.com/shop/jcivihti) sekä käteisellä Nummelan K-Citymarketissa ja Lifestyle Casalenissa sekä Karkkilassa Kahvila Puustinnassa. Yrityslippuja voi tiedustella osoitteesta joulukonserttivihti@gmail.com
Lipun hinta verkkokaupassa on 29 euroa (+toimitusmaksu 0,90 euroa). Lifestyle Casalenista, Kahvila Puustinnasta ja Nummelan K-Citymarketista lippuja voi ostaa hintaan 29 euroa.)

järj. Vihdin nuorkauppakamari ry

Masa 75

Kanttorin 10-ottelu, Masa 75 JUHLAKAPELLI ja- KUORO
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa musiikkitoiminnan hyväksi.

"Nuoria urkureita" musiikkituokio, esiintyjinä Länsi-Helsingin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopistojen urkuoppilaat

Länsi-Helsingin musiikkiopiston urkuoppilaat tulevat opettajansa Susanne Kujalan kanssa LUMO:n urkuoppilaiden ja -opettajan Kaisa-Leena Hannikaisen vieraiksi Vihdin kirkon ainutlaatuisten pääurkujen äärelle. On kiva myös, kun voi soittaa kaksi urkuja yhtä aikaa! Tutustuttuaan toisiinsa ja urkuihin nuoret urkurit pitävät pienen n. puolen tunnin urkukonsertin klo 17.30, jonne kaikki olette tervetulleita!

Kirkkokuoro