Hannu Kiiskin oppilainen kevätmatinea

Esiintyjinä Hannu Kiiskin selloluokka Sibelius-Akatemiasta, pianistina Valeria Resjan. Vapaa pääsy.

Masa 75

Kanttorin 10-ottelu, Masa 75 JUHLAKAPELLI ja- KUORO
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa musiikkitoiminnan hyväksi.

"Nuoria urkureita" musiikkituokio, esiintyjinä Länsi-Helsingin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopistojen urkuoppilaat

Länsi-Helsingin musiikkiopiston urkuoppilaat tulevat opettajansa Susanne Kujalan kanssa LUMO:n urkuoppilaiden ja -opettajan Kaisa-Leena Hannikaisen vieraiksi Vihdin kirkon ainutlaatuisten pääurkujen äärelle. On kiva myös, kun voi soittaa kaksi urkuja yhtä aikaa! Tutustuttuaan toisiinsa ja urkuihin nuoret urkurit pitävät pienen n. puolen tunnin urkukonsertin klo 17.30, jonne kaikki olette tervetulleita!

Kirkkokuoro