Kevätlaulajaiset

Päiväkuoro laulaa ja laulattaa. Illan teemana 200 vuotta Zachris Topeliksen syntymästä.
Mukana Ulla Eho- Saario ja Timo Saario
Tervetuloa, ota ystäväsikin mukaan!

Mukana Ulla Eho- Saario ja Timo Saario.
Tervetuloa, ota ystäväsikin mukaan!

"Nuoria urkureita" musiikkituokio, esiintyjinä Länsi-Helsingin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopistojen urkuoppilaat

Länsi-Helsingin musiikkiopiston urkuoppilaat tulevat opettajansa Susanne Kujalan kanssa LUMO:n urkuoppilaiden ja -opettajan Kaisa-Leena Hannikaisen vieraiksi Vihdin kirkon ainutlaatuisten pääurkujen äärelle. On kiva myös, kun voi soittaa kaksi urkuja yhtä aikaa! Tutustuttuaan toisiinsa ja urkuihin nuoret urkurit pitävät pienen n. puolen tunnin urkukonsertin klo 17.30, jonne kaikki olette tervetulleita!

Kirkkokuoro

Kesämusiikkia: Via ensemble, Kaisa-Leena Hannikainen, urut

Via ensemble: Sara Kirla, Leena Riipinen, Kaisa-Leena Hannikainen, Aino-Maria Ollikainen, Kimmo Lamminpää, Lasse Leppänen, Jorma Hannikainen, Osmo Tuppurainen
Palestrina, Bach, Nystedt