Kesämusiikkia: "Pelimannivirsiä", Psalttamus-duo Senni Valtonen ja Timo Alakotila

Torstaina 14.6. Psalttamus-duo, eli musiikin monitaiturit Senni Valtonen (urut, puhaltimet, nyckelharpa, laulu) ja Timo Alakotila (piano, harmooni) esittävät konserttiohjelmaansa, joka koostuu virsistä ja kansanmusiikista. Uudet sävellykset yhdistyvät perinnemelodioihin ja virsiin kauniilla tavalla. Tämä "pelimannivirret" on reilun tunnin mittainen kokonaisuus, melodiat virtaavat soljuvasti sikerminä äänenvärien ja improvisaatiojaksojen vaihdellessa.
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kahvit konsertin jälkeen, vapaaehtoinen maksu.
Kuljetus tarvittaessa Ojakkalasta 18.15 ja Nummelasta 18.30, ilmoittautumiset 13.6. mennessä kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 040 4855985.

Suviyön soitto; Vihdin Kamarikuoro

Tällä kertaa ohjelmassa on juhannuksen tunnelmaan sopivaa kuoro- ja urku- ja pianomusiikkia, yksinlaulua, ja tietenkin lauletaan myös yhdessä. Esiintyjinä on Vihdin kamarikuorolaisia Kaisa-Leena Hannikaisen johdolla.
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

Kesämusiikkia: Taas kukkasilla kukkulat - yhteislaulua

Kesämusiikkia-illassa lauletaan tänään yhdessä toivevirsiä ja lauluja. Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua.

Kesämusiikkia: Elke Unt, urut

Kesämusiikkia: urkutaiteilija Elke Unt Tartosta