Vihdin seurakunnan rippikoulut

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin on päättynyt 20.9.2019. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty tieto omasta ryhmästä sekä sähköpostitse että kirjeitse.

Mikäli et ole vielä ilmoittautunut rippikouluun, mutta olisit kiinnostunut tulemaan mukaan, ole rohkeasti yhteydessä kirkkoherranvirastoon tai rippikoulupappi Tinja-Mari Lammilaan p. 044 7474 635 / tinja-mari.lammila@evl.fi

Jälki-ilmoittautuneille voimme tarjota paikkoja niistä ryhmistä, jotka eivät ylitä maksimiosallistujamäärää.

Hyödyllisiä lisätietoja Vihdin rippikouluista löydät nuorten omilta sivuilta osoitteesta sankarla.net. Tarpeen mukaan myös nuori voi suorittaa rippikoulunsa yksityisesti.

Ao. esitteestä löydät tarkempia tietoja tulevan vuoden ripareista (klikkaa Open avataksesi esitteen suuremmaksi)