Vihdin seurakunnan rippikoulut

Vuoden 2020 rippikouluesite postitetaan kaikkien vuonna 2005 syntyneiden Vihdin seurakunnan jäsenten kotiin elo-syyskuussa. Samaan aikaan rippikoulutarjonta julkaistaan myös tällä sivulla.

Sähköisesti tapahtuva rippikouluilmoittautuminen alkaa maanantaina 9.9.2019 ja päättyy perjantaina 20.9.2019. Ryhmäjako ei tapahdu ilmoittautumisjärjestyksessä! Rippikoulupaikoista tiedotetaan lokakuun aikana ensin sähköpostin välityksellä ja myöhemmin postitse rippikoulukirjeellä.

Ilmoittautumislinkin ja kaikki tarpeelliset lisätiedot Vihdin rippikouluista löydät nuorten omilta sivuilta osoitteesta sankarla.net.

Voit olla rohkeasti yhteydessä myös rippikoulupappi Tinja Lammilaan p. 044 747 4636 / tinja-mari.lammila@evl.fi tai johtavaan nuorisotyönohjaaja Jari-Pekka Järviseen p. 040 067 6215 / jari-pekka.jarvinen@evl.fi