Kappelitie 5, 03100 Nummela

Nummelassa Kappelitien varrella sijaitsee Vihdin suurimman taajaman seurakunnallisen toiminnan keskus. Rakennuksen laajennus ja saneeraus valmistui loppukesästä 2005, ja toiminta on jatkunut entistä valoisammissa ja viihtyisämmissä tiloissa.

Seurakuntakeskuksessa on kirkko, johon mahtuu parisataa henkeä. Viihtyisässä seurakuntasalissa ja kokoustiloissa voi pitää tilaisuuksia perhejuhlista pienryhmiin ja seminaareista työkokouksiin.

Lasten ja nuorten tilat täyttyvät arkisin monenikäisten kerhoista. Nuorten omassa tilassa, Sankarlassa, viihtyy viikoittain lukuisa määrä nuoria. Toivon Paikka, matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikenikäisille, kutsuu mukaan kahdesti viikossa.

Seurakuntakeskus rakennettiin v. 1969 kasvavan Nummelan tarpeisiin, suunnittelijoina olivat arkkitehdit Esko ja Tarja Toiviainen. Viimeisimmän laajennuksen suunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Kirsti Sivén Helsingistä. Kirkon 6-äänikertaisten urkujen tilalle hankittiin loppuvuodesta 2006 31-äänikertaiset digitaaliurut.

Kirkon alttariseinän puinen veistos on Uuno Poikosen "Tulkaa minun tyköni kaikki työtätekevät ja raskautetut". Poikonen on tehnyt myös alttarin puisen veistoksen, jossa kruunupäinen Voittaja-Kristus seisoo ristin edessä.

Tilavaraukset ja tiedustelut:

p. (09) 3478 500
arkisin klo 9-15

Kappelitie 5, 03100 Nummela

Perhekerho

Koko päivän perheiden kerho, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Päivän aloittaa ilmainen aamupala ja lounaan voi nauttia edullisesti klo 11-15 Toivon paikassa. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Kappelitie 5, 03100 Nummela

Päiväkuoro klo10

Tervetuloa mukaan laulamaan. Päiväkuorossa laulaa reilut kolmekymmentä kuorolaista, joten et joudu laulamaan yksin. Ohjelmisto on nuorekasta, laulaessasi kanssamme varmasti piristyt. Tule katsomaan ja tutustumaan toimintaamme!