Teemafoorumi sarja: Mikä seurakunta on?

Nyt puhutaan!

Alustajana Tapio Aaltonen, paneelissa mukana Jorma Hannikainen, Kaisa Hautio ja Nora Ikäheimo.
Puheenjohtajana Outi Hänninen.
Keskustelemme seurakunnan olemuksesta: Mikä tekee meistä seurakunnan? Puhumme myös yhteisöllisyydestä, maallikoista ja työntekijöistä. Sekä siitä, millaista uutta ajattelua toivomme Vihdin seurakuntaan.
Keskustelun jälkeen pientä purtavaa ja vapaata keskustelua.

Yhteiskristillinen ilta, kristittyjen ykseyden rukouspäivä

Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen , leikkien, askarrellen ja iloiten.Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan ja pienimmät lapset aikuisen kanssa. Pyhis kestää n. 45mim.

Pappila - Sali Lilja

Pappilan veisuut

Pappilan veisuut ja kahvit (os. Niuhalanraitti 6c, keltainen puurakennus Vihdin srk-talon takana olevan mäen päällä)
Veisuissa lauletaan ja opetellaan Siionin virsiä, joka on körttiläisten eli herännäisten veisukirja ja hartaudenharjoituksen ydin.
Mukana veisaamassa pastori Kaiju Himanen