Joulukonsertti, Club for five; Nuorkauppakamarin järjestämä konsertti
Liput 36,30 € holvi.com/shop/jcivihti Citymarketin infotiskiltä, Karkkilan Kahvila Puustinnasta
Tiedustelut vain tapahtumajärjestäjältä sofia.lundqvist@icloud.com tai puhelimitse 0400414692, ei kirkkoherranvirastosta

Vihdin Nuorkauppakamari

Pappila - Sali Lilja

Pappilan veisuut

Pappilan veisuut ja kahvit (os. Niuhalanraitti 6c, keltainen puurakennus Vihdin srk-talon takana olevan mäen päällä)
Veisuissa lauletaan ja opetellaan Siionin virsiä, joka on körttiläisten eli herännäisten veisukirja ja hartaudenharjoituksen ydin.
Mukana veisaamassa pastori Kaiju Himanen

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

on perinteikäs, mutta varsin virkeä ja uudistushaluinen 3-4 -äänistä monentyylistä kirkkomusiikkia gregoriaanisesta gospeliin laulava innostunut joukko. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.15 vuoroviikoin Nummelan srk-keskuksessa ja Vihdin kirkossa, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Kaisa-Leena Hannikainen, johon kuoroon pyrkivien tulee ottaa yhteyttä: kaisa-leena.hannikainen(at)evl.fi, p. 040 4855985

Päiväkuoro klo10

Tervetuloa mukaan laulamaan. Päiväkuorossa laulaa reilut kolmekymmentä kuorolaista, joten et joudu laulamaan yksin. Ohjelmisto on nuorekasta, laulaessasi kanssamme varmasti piristyt. Tule katsomaan ja tutustumaan toimintaamme!