Christmas With Elvis Presley Songsi, Victor Trevino, Elviksen joululauluja

Christmas With Elvis Presley Songs on Elvis Presley'n esittämään joulumusiikkiin perustuva kirkkokonsertti. Solistina konsertissa esiintyy yhdysvaltalainen Victor Trevino Jr, jota säestää pianisti ja kitaristi.
Victor Trevino on maailmallakin hyvin arvostettu Elviksen tributoija. Konsertti on tarkoitettu joulunajan hiljentymiseen, konsertissa soitetaan Elviksen kauneimpia joululauluja sekä hartaita balladeja.
Liput 25 euroa ticketmaster, lippu.fi, ovelta 30€. a
Tiedustelut konsertin järjestäjältä RH-Entertainment Riki Huhtala riki@huhta.la

Liput 25 euroa ticketmaster, lippu.fi, ovelta 30€.
Tiedustelut konsertin järjestäjältä RH-Entertainment Riki Huhtala riki@huhta.la

Toivon Jyvän lähetyspuoti

Tule ostoksille

Reserviläiskuoron harjoitukset klo18

Tervetuloa mukaan laulamaan! Mukava porukka, varnasti tulevat viihtymään ja laulaminenhan on aina mukavaa puuhaa.

Urkukonsertti "Surusta toivoon"; Tomi Satomaa

Urkutaiteilija Tomi Satomaa soittaa mm. Olli Kortekankaan, Arvo Pärtin ja Franz Lisztin urkumusiikkia. Vaikka konsertin teemana kuolema, nousee päällimmäiseksi ennen kaikkea sen taakse kätkeytyvä riemu. Ohjelma 10 euroa, vapaa pääsy.