Tule mukaan syttymään ja luomaan uutta Nummelan jumalanpalvelusyhteisössä!

Sytytysilta
Nummelan seurakuntakeskuksessa su 31.10.2021 klo 16 - 18

Lokakuun viimeisessä Sytytysillassa kajautamme Nummelan seurakuntakeskuksen kirkossa Afrikkalaisen gospelmessun ilmoille ja messun jälkeen pääsemme yhdessä nauttimaan afrikkalaista ruokaa. 

Vuonna 1981 Pekka Simojoki ja Anna-Mari Kaskinen luoneet Afrikkalaisen Gospelmessun; säveltäneet, sanoittaneet ja tuottaneet. Afrikkalaisella gospelmessulla on ollut suuri merkitys Suomen hengellisessä musiikkikentässä.  Messua vietettiin ensimmäisen kerran Suomen Lähetysseuran vuotuisilla lähetysjuhlilla ja se valmisteltiin vain tuota yhtä iltaa varten. Messu oli eräänlainen protesti vallitsevalle suomalaiselle jumalanpalveluselämälle. Gosbelmessu sai kuitenkin niin innostuneen vastaanoton, että messu jäi elämään suomalaiseen gospelmaisemaan. 

Nyt on sitten 40-vuotta kulunut ensimmäisestä gospelmessusta - ja on juhlan aika. On aika palata bändin säestyksellä takaisin näiden jo suomalaisille tutuiksi tulleiden laulujen äärelle (esim. Herra kädelläsi, synnintunnustus ja riihikirkkohymni).  Bändissä mukana seurakuntalaisten kanssa mm. kanttori Elina Pikkuhookana ja nuorisotyönohjaaja Virpi Salo. Afrikkalaisen Gospelmessun liturgina Jari Hiekkanen. 

Tule kuulemaan, rukoilemaan, laulamaan seurakuntalaisista koostuvan bändin kanssa, jakamaan välähdyksiä ja oivalluksia kahvikupposen äärellä sekä virvoittumaan ehtoollisella. Lapsille on luvassa omaa ohjelmaa. Tervetuloa!

Olet lämpimästi tervetullut yksin tai yhdessä perheesi kanssa!  

Lisätietoa
nuorisotyönohjaaja Virpi Salo
virpi.salo@evl.fi

YouTube-video