Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten tukemiseen

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Yhdessä Vihdissä -konsertti vihtiläisten nuorten ja ikäihmisten tukemiseen yhteistyössä Vihdin rotaryklubin kanssa

Kuorolaulukonsertti Yhdessä Vihdissä. Esiityjinä Thromos, Hiiden Laulu, Piritat, Produktiokuoro, Kirkkokuoro, Kamarikuoro ja Julius Melonin lauluoppilaita. Tilaisuuden lipputulot käytetään täysimääräisesti Vihdin rotaryklubi ry:n hyväntekeväisyystoimintaan Vihdin nuorison hyväksi, ja valtakunnalliseen Suomi 100 vuotta juhlavuoden ohjelmaan kuuluvaan Rotaryn Suomen lahja maailman lapsille hankkeeseen.

Liput 10 euroa

Kuvastimessa Mozart -konsertti

Kuvastimessa Mozart

Ke 26.9.2018 klo 19 Vihdin kirkko

RSO:n tuore soolohuilisti Kaisa Kortelainen kohtaa Suomen eturivin taiteilijat viulisti Réka Szilvayn, alttoviulisti Atte Kilpeläisen ja sellisti Martti Rousin kamarimusisoinnin merkeissä.

Konsertin ohjelma yhdistää uutta ja vanhaa: Mozartin hurmaavat, rokokoon hengen säveliksi vangitsemat huilukvartetot vuorottelevat Kaija Saariahon herkkien duettojen Miroirs (1997) ja Aure (2011) kanssa. Kaisa Kortelainen johdattaa kuulijat myös nykymusiikin tunnetuimman visionäärin Karlheinz Stockhausenin maailmaan soolohuiluteoksen Xi (1987) myötä.

Kaisa Kortelainen, huilu
Réka Szilvay, viulu
Atte Kilpeläinen, alttoviulu
Martti Rousi, sello

Ohjelma 20€ tuntia ennen ovelta, kesto 75min, ei väliaikaa

Riuttarannan leirikeskus

Päiväkuoron harjoitukset

Päiväkuoron harjoitukset Riuttarannassa klo11. Huom.aika.

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.