Hannu Hiipakan luennot arkeologiasta ja Raamatun historiasta

Vihdissäkin pappina toiminut Pyhän maan opas, Karmel-yhdistyksen toiminnanjohtaja pitää Nummelassa kolmen illan sarjan Israelin arkeologiaan ja Raamatun historiaan liittyen. Tervetuloa

Kolmen illan luentosarja, jonka pitää Raamatun ja Israelin asiantuntija, pitkään Israelissa oppaana toiminut pastori Hannu Hiipakka Suomen Karmel-yhdistyksestä. 21.3 luennon aiheena on Jerusalem, 28.3 illan aihe on Merentie ja 4.4 illan aihe on Galilea. Luennot käsittelevät arkeologiaa ja Raamatun historiaa. Illat alkavat kello 18.00.

Toivonmessu

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Vanjärven diakoniailta

Vanjärven diakoniailta Vanjärven diakoniailta Kuusistoilla Tammimäentie 74. Mukana diakoniapappi Matti Helimäki.

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Vihtijärven diakoniailta

Vihtijärven diakoniailta Liisa Harjun kodissa Ylimmäistentie 771. Mukana diakonissa Sirkku Peltoniemi.