Yhteislaulutiistait

Herra kädelläsi asua mä saan - Nuorten veisuista yhteisiksi virsiksi, Risto Ranta-aho laulattaa.
Illoissa lauletaan toivelauluja Virsikirjasta ja Viisikielisestä sekä lisämausteita muista laulukirjoista.
Pääosin illoissa on teemallinen osuus, mutta kaikissa illoissa lauletaan mukana olevien toivomia lauluja.

Risto Ranta-aho on nummelalaistunut musiikin ammattilainen, jonka erityislahjana on laulukirjojen tekeminen.

Tervetuloa!

Vihti-Gospel -harjoituspäivä

"Puhutteleeko gospel sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Haluatko laulaa mukana? Houkutteleeko esiintyminen?
Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä Nina Pakkasen, Stadin rautaisimman gospelkuoronjohtajan kanssa!
Emme pahastu osaamisesta, isommassa porukassa on kivempaa!
Emme edellytä osaamista, tämä on sinulle joka haluat oppia.
Opettelemme gospellauluja yksi- ja moniäänisesti, maistelemme gospelsoundia sekä rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista. "
Gospel Helsingin johtaja Nina Pakkanen ja muusikko Joonatan Rautio.
Mukana lisäksi Hiiden Laulu, Aino-Maria Ollikainen, Elina Pikkuhookana. Kaikki gospel-laulamisesta kiinnostuneet tervetuloa!
Gospel-Vihti esiintyy Nummelan messussa 21.10. klo 12

Vihdin seurakuntatalo