Pyhäkoulu Ojakkala

su 24.9. kello 11.00 - kello 12.00

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki. Kaikki yli neljävuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienemmät lapset yhdessä vanhempien kanssa.

Tervetuloa

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Perhetupa

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Nummelassa voi ennen perhetuvan alkua osallistua Toivon paikan edulliseen lounasruokailuun.
Muuten perhetuvan sisältö on perhekerhon ja perhepesän kaltaista, rennossa ja mukavassa hengessä, perheiden toiveita kuunnellen.

Pappila - Sali Lilja

Perhetupa

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Kirkonkylässä Pappilan perhetupa alkaa yhteisellä, edullisella keittolounaalla.