Pyhäkoulu Ojakkala

su 24.9. kello 11.00 - kello 12.00

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki. Kaikki yli neljävuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienemmät lapset yhdessä vanhempien kanssa.

Tervetuloa

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.