Arki-ilta

ARKI-iltoja pidetään joka toinen tiistai klo 18-20 Nummelan seurakuntakeskuksen perhekerhon tiloissa osoitteessa Kappelitie 5, Nummela. Ikähaarukkaamme on karkeasti 20-45, Tervetuloa rohkeasti mukaan!

ARKI-illoissa pohdimme uskoa aikuisen näkökulmasta eri teemojen alla. Kussakin illassa on alustaja, ja keskustelua on yleensä virinnyt mukavasti. Tarkoituksena on kerätä eväitä ja voimia kristittynä elämiseen.

Lapsiperheitä on ajateltu järjestämällä lastenhoito. Lisäksi pyrimme lopettamaan aina ajoissa, kahdeksalta. Ja vinkki kahvin- ja teenjanoisille: illat alkavat aina pienillä pullakahveilla!

Illan alustajana pastori Matti Helimäki, aiheena Abraham - uskon isä.

Toivon Jyvän lähetysputiikki

Tule erilaiseen putiikkiin

Toivon Paikka

Tervetuloa Toivon Paikkaan!

Lounas klo 11-13 3€. Jauhelihakiusaus
Juttutupa klo 12 -13: Rentoutusta kaamokseen.

Riuttarannan leirikeskus

Miesten vapaailta Riuttarannan uudella puolella

Matti Helimäki

Tervetuloa!

Kimppakyydit: Nummelan seurakuntakeskus klo 17.30 ja kirkonkylän seurakuntatalon pääty klo 17.40. Mukana illoissa Maria Hanhikorpi 0400-235691.