Yhteislaulutiistait

Risto Ranta-ahon johdolla perehdytään herätysliikkeiden lauluaarteisiin Virsikirjassa
Pääosin illoissa on teemallinen osuus, mutta kaikissa illoissa lauletaan mukana olevien toivomia lauluja.
Risto Ranta-aho on nummelalaistunut musiikin ammattilainen, jonka erityislahjana on laulukirjojen tekeminen.

Jo mahtaisimme yötä ja päivääkin kiittää

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Pappila - Sali Lilja