Kirkkokuoro

Kirkkokuoroharjoitus Vihdin kirkossa. Uudet laulajat olette tervetulleita. Ottakaa yhteyttä kanttori Kaisa-Leena Hannikaiseen.

Kaisa-Leena Hannikainen

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.

Reserviläiskuoron harjoitukset Nummelassa klo18

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kirkkokuoron ohjelmisto on varsin monipuolinen gregorianiikasta gospeliin. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.