Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Otalammen perhekerho

Kaikille avoin perheiden kerho Otalammen työväentalolla, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Siunauskappeli

110 v kahvitus: Janne Nummela 50 v ja Mikko Yli-Rosti 60 v

Seurakuntapuutarhuri Janne Nummela sekä pitkäaikainen seurakuntavaikuttaja Mikko Yli-Rosti lyövät vuosikymmenensä yhteen ja tarjoavat yhteisten 110-v. syntymäpäiviensä kunniaksi kahvit Vihdin hautausmaalla. Pannu kuumana konehallilla klo 16-17. Tervetuloa!

Viime vuonna suurta suosiota nauttinut hautausmaakävely saa nyt jatkoa! Teemana tänä vuonna vihtiläiset kulttuuri- ja urheiluhenkilöt. Ohjatulle hautausmaakävelylle lähtö klo 17 kappelin edestä. Oppaana toimii Mikko, kierros kestää noin tunnin. Tapahtuma maksuton! Liity joukkoon!

Vihdin hautausmaa osoitteessa Kartanontie 51, 03400 Vihti.