Perhetupa Kirkonkylän Pappila

Pappila - Sali Lilja

Kaikille avoin perhekerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Perhetupa

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Nummelassa voi ennen perhetuvan alkua osallistua Toivon paikan edulliseen lounasruokailuun.
Muuten perhetuvan sisältö on perhekerhon ja perhepesän kaltaista, rennossa ja mukavassa hengessä, perheiden toiveita kuunnellen.

Pappila - Sali Lilja

Perhetupa

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Kirkonkylässä Pappilan perhetupa alkaa yhteisellä, edullisella keittolounaalla.