Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Nummelan seurakuntakeskuksessa

Adventtimyyjäiset Nummelan seurakuntakeskuksessa Kappelitie 5 kello 10.00 -13-00. Myynnissä:
juureen tehtyä ruisleipää, karjalanpiirakoita, kakkuja ja leivonnaisia, puutöitä, käsitöitä ...itselle tai lahjaksi, Toivon Jyvän jouluputiikki avoinna, kahvila, pika-arpajaisia
Kanttori Ulla Eho-Saario laulattaa joululauluja kirkkosalissa kello 11.00.

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Diakonia jalkautuu kylälle

Diakoniatyöntekijöitä voi tavata Tervalammella Sampolan kylätalolla 19.12. kello 12-15. Tarjolla on glögiä ja pipareita!

Tervetuloa!

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Puukööri

Kirkkokuoron harjoitus Vihdin kirkossa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.