Adventtimyyjäiset

Adventtimyyjäiset Nummelan seurakuntakeskuksessa

Adventtimyyjäiset Nummelan seurakuntakeskuksessa Kappelitie 5 kello 10.00 -13-00. Myynnissä:
juureen tehtyä ruisleipää, karjalanpiirakoita, kakkuja ja leivonnaisia, puutöitä, käsitöitä ...itselle tai lahjaksi, Toivon Jyvän jouluputiikki avoinna, kahvila, pika-arpajaisia
Kanttori Ulla Eho-Saario laulattaa joululauluja kirkkosalissa kello 11.00.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Matalan kynnyksen aamupalaryhmä

Päihdekuntoutujille.
Nummelan seurakuntakeskuksen diakoniapäädyn Mummolassa.