Kauneimmat joululaulut

Ulla Eho-Saario, Matti Helimäki

Kauneimmat joululaulut tilaisuus, lauluja säestämässä Sonante- orkesteri joht. Anne- Mari Juslin, Päiväkuoro
Ulla Eho-Saario, Matti Helimäki

Toivon Jyvän lähetysputiikki

Tervetuloa Toivon Jyvän putiikkiin

Kuvastimessa Mozart -konsertti

Kuvastimessa Mozart

Ke 26.9.2018 klo 19 Vihdin kirkko

RSO:n tuore soolohuilisti Kaisa Kortelainen kohtaa Suomen eturivin taiteilijat viulisti Réka Szilvayn, alttoviulisti Atte Kilpeläisen ja sellisti Martti Rousin kamarimusisoinnin merkeissä.

Konsertin ohjelma yhdistää uutta ja vanhaa: Mozartin hurmaavat, rokokoon hengen säveliksi vangitsemat huilukvartetot vuorottelevat Kaija Saariahon herkkien duettojen Miroirs (1997) ja Aure (2011) kanssa. Kaisa Kortelainen johdattaa kuulijat myös nykymusiikin tunnetuimman visionäärin Karlheinz Stockhausenin maailmaan soolohuiluteoksen Xi (1987) myötä.

Kaisa Kortelainen, huilu
Réka Szilvay, viulu
Atte Kilpeläinen, alttoviulu
Martti Rousi, sello

Ohjelma 20€ tuntia ennen ovelta, kesto 75min, ei väliaikaa

Riuttarannan leirikeskus

Päiväkuoron harjoitukset

Päiväkuoron harjoitukset Riuttarannassa klo11. Huom.aika.