Seurakuntakeskuksen pysäköintialueista osa suljettu

to 5.4. kello 08.00 - kello 21.00

Nummelan seurakuntakeskus

Torstaina 5.4. klo 8-21 seurakuntakeskuksen pysäköintialue suljettu puunkaadon vuoksi. Lasten kerhotilojen Kappelitien puoleisella päätypysäköintialueella voi jättää ja noutaa ihmisiä auton kyydistä.

Seurakuntakeskuksen pihoilla erikoisjärjestelyt to 5.4.
Kappelitie 5, Nummela
 
Nummelan seurakuntakeskuksen viheralueilla kaadetaan puita kuluvalla viikolla. Torstaina 5.4. klo 8-21 välisenä aikana seurakuntakeskuksen pysäköintialueet ovat osittain suljettuja.
Puiden kaato ja viheralueiden siistimistyöt jatkuvat vielä torstain jälkeen, mutta niillä ei ole juurikaan vaikutusta piha-alueiden käyttöön. Muutokset mahdollisia. 
 
Torstaina paikalla ovat opastamassa varoituspuomit, -kartiot ja henkilökunta. 
Huom! Torstaina (ja perjantaina piha-alueen reunamilla) olevien urakoitsijoiden työskentelylle tulee antaa työrauha - oman ja muiden turvallisuuden vuoksi. Ajoneuvoja ei tule jättää piha-alueille keskiviikkoiltana. 
 
Seurakunnan hautaustoimen koordinoimassa hankkeessa Länsi-Uudenmaan Metsänhoitoyhdistys toimii vastuullisena urakoitsijana. Puunkaadossa mukana on henkilönosturiauto ja metsätraktori kuljettajineen sekä kaksi metsuria. Seurakunnan henkilökunta opastaa alueella liikkuvia. 
 
Ihmisten kulkeminen ovista
Sisälle rakennukseen pääsee kaikista ovista normaalisti. Ei läpikulkua kirkkosalin viereisistä pääovista tai kerhotilojen pääovista.  Kerhoihin kulku rakennuksen Kappelitien puoleisesta ovesta henkilökunnan opastuksella. Ovet ovat turvallisuussyistä myös osan aikaa lukittuna. 
 
Etupiha - poissa käytöstä
Seurakuntakeskuksen torin puoleinen pääpysäköintialue on kokonaan suljettu. Liikennepysäköintialueelle tulee olemaan estettynä varoituspuomilla.
 
Päätyparkki - pysähdyspaikka kerholaisille
Kappelitien puoleinen, rakennuksen päädyssä sijaitseva pysäköintialue on varattu lasten kerhoihin saapuvien viemiseen ja noutamiseen. Pysäköintialue toimii pysähdyspaikkana, ainoastaan kyydistä jättämisen ja kyytiin noutamisen ajaksi. Kerhoihin sisäänkäynti rakennuksen päädystä, paikalla olevien työntekijöiden opastuksella. 
 
Takaparkki - osittain käytössä
Seurakuntakeskuksen takana sijaitsevalla henkilökunnan ja diakonian pysäköintialueella on käytössä normaaliin tapaan 8 sähkötolpallista parkkipaikkaa. Ns. sivuparkkeeraus on rajattua.
Takapihalla liikkuvaa henkilönosturia tulee varoa. 
 
Lisätietoa piha-alueista ja pysäköintijärjestelyistä
seurakuntapuutarhuri Janne Nummela
p. 09 3478 5030


Katso myös

su 19.8. klo 10.00

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Perinnejumalanpalvelus Ojakkalan Enä-Sepässä

Perinnejumalanpalvelus Ojakkalan Enä-Sepässä
su 19.8. klo 10.00 -14.00

Vihdin kirkko

Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu
su 19.8. klo 10.00

Vihtijärven kappeli

Messu

Messu