Kirkkokuoro

Kirkkokuoro

Kaisa-Leena Hannikainen

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kirkkokuoron ohjelmisto on varsin monipuolinen gregorianiikasta gospeliin. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.

Vihti-Gospel -harjoituspäivä

"Puhutteleeko gospel sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Haluatko laulaa mukana? Houkutteleeko esiintyminen?
Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä Nina Pakkasen, Stadin rautaisimman gospelkuoronjohtajan kanssa!
Emme pahastu osaamisesta, isommassa porukassa on kivempaa!
Emme edellytä osaamista, tämä on sinulle joka haluat oppia.
Opettelemme gospellauluja yksi- ja moniäänisesti, maistelemme gospelsoundia sekä rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista. "
Gospel Helsingin johtaja Nina Pakkanen ja muusikko Joonatan Rautio.
Mukana lisäksi Hiiden Laulu, Aino-Maria Ollikainen, Elina Pikkuhookana. Kaikki gospel-laulamisesta kiinnostuneet tervetuloa!
Gospel-Vihti esiintyy Nummelan messussa 21.10. klo 12

Päiväkuoro klo 10

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa!