Fantasmi -gospelkonsertti

Kevätkonsertissa esiintyvät porvoolaiset Varia Voce -kuoro ja kamariyhtye Fantasmi. Konsertin johtaa Porvoon suomalaisen seurakunnan kanttori Jarkko Yli-Annala ja musisonnissa mukana Vihdin kanttorit Kaisa-Leena Hannikainen ja Elina Pikkuhookana. Koko perheelle sopivan konsertin ohjelmassa on mm. kevyttä klassista ja kotimaista gospelmusiikkia. Konsertti kestää n. tunnin ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Matalan kynnyksen aamupalaryhmä

Päihdekuntoutujille.
Nummelan seurakuntakeskuksen diakoniapäädyn Mummolassa.

Matalan kynnyksen aamupalaryhmä

Päihdekuntoutujille.
Nummelan seurakuntakeskuksen diakoniapäädyn Mummolassa.

Vihdin seurakuntatalo

Wuosisatamarkkinatalkoot