"Nuoria urkureita" musiikkituokio, esiintyjinä Länsi-Helsingin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopistojen urkuoppilaat

Länsi-Helsingin musiikkiopiston urkuoppilaat tulevat opettajansa Susanne Kujalan kanssa LUMO:n urkuoppilaiden ja -opettajan Kaisa-Leena Hannikaisen vieraiksi Vihdin kirkon ainutlaatuisten pääurkujen äärelle. On kiva myös, kun voi soittaa kaksi urkuja yhtä aikaa! Tutustuttuaan toisiinsa ja urkuihin nuoret urkurit pitävät pienen n. puolen tunnin urkukonsertin klo 17.30, jonne kaikki olette tervetulleita!

Kuvastimessa Mozart -konsertti

Kuvastimessa Mozart

Ke 26.9.2018 klo 19 Vihdin kirkko

RSO:n tuore soolohuilisti Kaisa Kortelainen kohtaa Suomen eturivin taiteilijat viulisti Réka Szilvayn, alttoviulisti Atte Kilpeläisen ja sellisti Martti Rousin kamarimusisoinnin merkeissä.

Konsertin ohjelma yhdistää uutta ja vanhaa: Mozartin hurmaavat, rokokoon hengen säveliksi vangitsemat huilukvartetot vuorottelevat Kaija Saariahon herkkien duettojen Miroirs (1997) ja Aure (2011) kanssa. Kaisa Kortelainen johdattaa kuulijat myös nykymusiikin tunnetuimman visionäärin Karlheinz Stockhausenin maailmaan soolohuiluteoksen Xi (1987) myötä.

Kaisa Kortelainen, huilu
Réka Szilvay, viulu
Atte Kilpeläinen, alttoviulu
Martti Rousi, sello

Ohjelma 20€ tuntia ennen ovelta, kesto 75min, ei väliaikaa

Riuttarannan leirikeskus

Päiväkuoron harjoitukset

Päiväkuoron harjoitukset Riuttarannassa klo11. Huom.aika.

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.