Kesämusiikkia: "Pelimannivirsiä", Psalttamus-duo Senni Valtonen ja Timo Alakotila

Torstaina 14.6. Psalttamus-duo, eli musiikin monitaiturit Senni Valtonen (urut, puhaltimet, nyckelharpa, laulu) ja Timo Alakotila (piano, harmooni) esittävät konserttiohjelmaansa, joka koostuu virsistä ja kansanmusiikista. Uudet sävellykset yhdistyvät perinnemelodioihin ja virsiin kauniilla tavalla. Tämä "pelimannivirret" on reilun tunnin mittainen kokonaisuus, melodiat virtaavat soljuvasti sikerminä äänenvärien ja improvisaatiojaksojen vaihdellessa.
Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kahvit konsertin jälkeen, vapaaehtoinen maksu.
Kuljetus tarvittaessa Ojakkalasta 18.15 ja Nummelasta 18.30, ilmoittautumiset 13.6. mennessä kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 040 4855985.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kahvit konsertin jälkeen, vapaaehtoinen maksu.

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.

Kamarikuoron koelaulu

Vihdin Kamarikuoroon otetaan muutama uusi laulaja. VKK on yksi Vihdin seurakunnan kuoroista. Kuoroon pääsyn edellytyksenä on kuoroon sopivaa äänimateriaali ja kyky omaksua ohjelmistoa itsenäisesti. Stemmojen keskinäinen tasapaino myös ratkaisee, kuinka paljon laulajia voidaan ottaa.
Varaudu laulamaan jokin tuttu laulu ilman säestystä.

Vihdin Kamarikuorossa (VKK) laulaa tällä hetkellä 11 sopraanoa, 8 alttoa, 7 tenoria ja 6 bassoa. Suurin osa on vihtiläisiä, mutta laulajia on myös Espoosta, Kirkkonummelta, Lohjalta ja Karkkilasta. Tavoitteet asetetaan korkealle, mutta samalla meillä on iloinen ja lämmin ilmapiiri, jossa jokaista arvostetaan. Harjoittelemme keskiviikkoiltaisin Nummelan srk-talolla 18.15-20.45.
Kuorolaisille järjestetään laulunopetusta kuoron puitteissa. Tarvittaessa järjestetään myös lastenhoito.

VKK:n johtajat ovat MuT, diplomikuoronjohtaja Jorma Hannikainen ja MuM, diplomiurkuri, Vihdin johtava kanttori Kaisa-Leena Hannikainen. Tiedustelut Kaisa-Leena Hannikainen, 0404855985, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi

Ohjelmassa syksyllä mm. Viernen Messe solennelle pyhäinpäivän aikoihin 4.11. ja Bachin Jouluoratorio joulun alla 21.12.
Vuoden 2017 aikana meillä oli seitsemän omaa konserttia, esitimme mm. J.S.Bachin Johannes-passion, Jaakko Mäntyjärven Salvat 1701 ja J.S.Bachin Jouluoratorion kantaatit 1-3, sekä L. Viernen Messe Solennellen, ja lisäksi runsaasti a cappella -musiikkia. Keväällä 2018 esitimme Buxtehuden Membra Jesu nostrin ja pidimme a cappella -konsertin. VKK esiintyy usein Vihdin seurakunnan messuissa. Vastikään teimme konserttimatkan Viroon.

Päiväkuoro

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tulee mukaan laulamaan! Meillä ei ole laulukoetta. Yhdessä iloisella mielellä laulaminen on meistä tärkeää.