Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kirkkokuoron ohjelmisto on varsin monipuolinen gregorianiikasta gospeliin. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.

Konsertti Gregg Stafford & New Orleans Stompers (Lohjan kaupunginorkesteri)

Trumpetisti ja laulaja Gregg Stafford ja New Orleans Stompers esittävät sitä aidointa 19-luvun alun New Orleans Jazzia siten, kuin Staffordin esi-isät sitä siellä soittivat. Gregg on myös hauska show-mies, joka tempaa mukaansa kuulijansa erikoisen pehmeällä mutta inten­sii­vi­sellä trumpetin saundillaan ja laulu­tyy­lillään. Hänen musiikin frasee­rauk­sensa on aivan omaa laatuaan. Se henkii alkujazzin kiihkeää tunnelmaa kaikessa viehät­tä­vyy­dessään. Stafford on kirkkokonserteissa hyvin uskonnollinen ja henkevä tulkitsija.
Gregg Staffordin kanssa esiintyy New Orleans Stompers. Jazzin esitaiteilijana soittaa saksofonisti Alvi Leppälä soittaen historiallisia, tyylin mukaisia jazzin alkuaikojen saksofoneja. Orkesterin kapteeni on Swingin maisteri, klarinetisti Kimmo Leppälä, ja kolmannen polven tyylitaituri on kontrabasisti Ilkka Leppälä. Yhtyeen svengistä vastaa tiukimmista tiukin komppiryhmä: banjon mestari Jukka Järvelä ja stride-pianon taitaja Robi de Godzinsky.

Päiväkuoro klo 10

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa!

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.