Toivon Jyvän lähetysputiikki

Tule erilaiseen putiikkiin

Toivon Jyvä on Nummelan seurakuntakeskuksessa toimiva putiikki, jonka tuotto käytetään seurakunnan lähetystyöhön. Myytävänä monenlaisia vihtiläisten vapaaehtoisten valmistamia käsitöitä, puutöitä ja muuta mielenkiintoista.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille