Kirkkokuoron harjoitus Vihdin kirkossa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille.
Mukana Tyttökuoro Piritat, Junnu- kuoro sekä Ulla Eho-Saario

KJL-orkesterin harjoitus

Kauneimmat joululaulut orkesteriin ovat kaikki soittotaitoiset tervetulleita.
Ilmoittautuminen 10.12. mennessä kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985

Kauneimmat joululaulut lapsiperheille

Elina Pikkuhookana ja bändikerhon pojat.