Perhetupa

Pappila - Sali Lilja

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Kirkonkylässä Pappilan perhetupa alkaa yhteisellä, edullisella keittolounaalla.
Muuten perhetuvan sisältö on perhekerhon ja perhepesän kaltaista, rennossa ja mukavassa hengessä, perheiden toiveita kuunnellen.

Tervetuloa!

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Pappila - Sali Lilja