Lasten Itsenäisyysaiheinen musiikkipitoinen näytelmä

Musiikkipitoinen näytelmä hauskoilla hahmoilla höystettynä päiväkoti-ikäisille. Mukana Junnu-kuoro ja Ulla Eho-Saario Esityksen kesto n.20 minuuttia. Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.

Esityksen kesto n.20 minuuttia. Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Toukkatupa

Vanhemman ja vauvan kerho - seuraa, vertaistukea ja iloista tekemistä. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Joulukonsertti "Seimellä", Laulu- ja käsikelloyhtye Sonus

Käsikellot soivat ensi kertaa Vihdissä joulua
Sisäänpääsy 15 euroa, josta tuotosta käytetään ZAU-kampanjaan, jossa tavoitteena on lisätä tyttöjen kiinnostusta matemaattis-luonnontieteellisille aloille ja teknologiaan.

Lippujen ennakkomyynti Nummelan K-Citymarket Infopiste ja Hiidenveden Zontakerho ; hiidenvesi@zonta.fi