Lasten Itsenäisyysaiheinen musiikkipitoinen näytelmä

Vihdin seurakuntatalo

Musiikkipitoinen näytelmä hauskoilla hahmoilla höystettynä päiväkoti-ikäisille. Mukana Junnu- kuoro ja Ulla Eho-Saario. Esityksen kesto n.20 minuuttia. Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.

Musiikkipitoinen näytelmä hauskoilla hahmoilla höystettynä päiväkoti-ikäisille. Mukana Junnu- kuoro. Esityksen kesto n.20 minuuttia. Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista.

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Pappila - Sali Lilja