Adventtikonsertti, Kamarikuoro Soi
O Magnum Mysterium -konserttikiertue, esiintyjänä Kamarikuoro Soi. Konserttiin vapaa pääsy, ohjelman hinta 10 €, opiskelijat ja eläkeläiset 5 €.

Olemme noin 10-henkinen ensemble/kuoro (osallistujamäärämme vaihtelee), johtajanamme Christiaan Boele Alankomaista. Olemme kaikki opiskelleet enemmän tai vähemmän ns. Werbeck-laulua, joka on ruotsalaisen Valborg Werbeck-Svärdströmin kehittämä, lauluääntä vapauttava "metodi", minkä ansiosta ryhmämme sointi on erityisen yhtenäinen ja kirkas.
Laulamme tunnettujen suomenkielisten joululaulujen lisäksi vanhaa ja uutta joulunajan musiikkia mm. latinaksi, ranskaksi ja ruotsiksi.

Joulukonsertti "Seimellä", Laulu- ja käsikelloyhtye Sonus

Käsikellot soivat ensi kertaa Vihdissä joulua
Sisäänpääsy 15 euroa, josta tuotosta käytetään ZAU-kampanjaan, jossa tavoitteena on lisätä tyttöjen kiinnostusta matemaattis-luonnontieteellisille aloille ja teknologiaan.

Lippujen ennakkomyynti Nummelan K-Citymarket Infopiste ja Hiidenveden Zontakerho ; hiidenvesi@zonta.fi

Päiväkuoro klo 10

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa!

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.