Joulukonsertti Netta Skog

Netta Skog luo kaunista joulutunnelmaa digiharmonikallaan sekä laululla täydennettynä. Ohjelmistossa kauniita jouluvirsiä, uudempia joululauluja Netan omilla sovituksilla, sekä myös Jean Sibeliusta. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10e.

Joulukonsertti "Seimellä", Laulu- ja käsikelloyhtye Sonus

Käsikellot soivat ensi kertaa Vihdissä joulua
Sisäänpääsy 15 euroa, josta tuotosta käytetään ZAU-kampanjaan, jossa tavoitteena on lisätä tyttöjen kiinnostusta matemaattis-luonnontieteellisille aloille ja teknologiaan.

Lippujen ennakkomyynti Nummelan K-Citymarket Infopiste ja Hiidenveden Zontakerho ; hiidenvesi@zonta.fi

Päiväkuoro klo 10

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa!

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.