Jouluruokamyyjäiset

Vihdin seurakuntatalo

Jouluisia kotitekoisia joululaatikkoja myyjäisissä...

Perinteiset jouluruokamyyjäiset kirkonkylän seurakuntatalossa kello 10 - 12.30. Myynnissä jouluisia laatikkoruokia (voi pakastaa), jouluisia leivonnaisia ja joulupukinkonttiin laitettavaa. Arpajaiset. Kahvilassa joulupuuroa, kahvia ja joulutorttua. Tervetuloa ostoksille. Tilaisuuden järjestää kirkonkylän lähetyspiiri, tuotto käytetään seurakunnan lähetyskohteiden hyväksi.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Matalan kynnyksen aamupalaryhmä

Päihdekuntoutujille.
Nummelan seurakuntakeskuksen diakoniapäädyn Mummolassa.