Jouluruokamyyjäiset

Jouluruokaa tarjolla

Jouluruokamyyjäiset Nummelan seurakuntakeskuksessa 15.12 kello 10 -12.30. Tarjolla laatikkoruokia, jouluisia leivonnaisia, karjalan piirakoita, kahvila ja jouluista pukinkonttiin. Tervetuloa ostoksille. Tuotto käytetään Vihdin seurakunnan lähetystyön kohteisiin.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis

Matalan kynnyksen aamupalaryhmä

Päihdekuntoutujille.
Nummelan seurakuntakeskuksen diakoniapäädyn Mummolassa.